Aan de deur geleverd
Huur van tapkranen
Gratis levering vanaf €100

Ontdek de lekkerste wijnen bij onze wijnhandel dichtbij Merelbeke. Bent u op zoek naar enkele heerlijke flessen wijn voor een feestje of een leuk evenement? Kom dan langs bij Likovin, onze wijnhandel in Gavere, in de buurt van Merelbeke. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten wijn.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk ons assortiment direct

Welke wijn hebben we in onze wijnhandel rond Merelbeke?

Bij Likovin kunt u een ruim assortiment aan wijnen en champagne online bestellen. Wij bieden rode wijn, witte wijn en rosé aan. Daarnaast hebben wij ook heerlijke schuimwijn en champagne van de lekkerste merken. Zo verkopen wij wijnen van onder andere de huizen Kressman en Cheval Quancard. Heerlijke wijnen uit het prachtige Frankrijk. Verder zijn wij naast een wijnhandel in de buurt van Merelbeke en Oudenaarde ook een drankenhandel van bieren, whisky‘s en frisdranken. Zo kunt u bij ons ook nog terecht voor tal van andere dingen uit ons assortiment.

Kom langs in onze wijnhandel

Heeft u interesse gekregen om wijn te kopen van onze wijnhandel in Gavere, rond Merelbeke? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons bedrijf. Dat kan door te bellen naar het nummer 09 384 10 48 of uw vragen even op mail te zetten naar info@likovin.be. Als u meteen een bestelling wilt plaatsen dan kunt u best mailen naar orders@likovin.be. Wij trachten u zo snel mogelijk te beantwoorden.

© Copyright - LIKOVIN - All Rights Reserved facebook